Göttgens Fietsen reparatie & restauratie Hilversum Fietsenmaker Hilversum

Over Göttgens Fietsen

 

Göttgens Fietsen biedt een gratis haal- en brengservice in Hilversum en omstreken,

restaureert fietsen op topniveau en bouwt gloednieuwe fietsen op basis van oude fietsframes

 

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Bart Göttgens en ik ben de trotse eigenaar van Göttgens Fietsen.

 

Ik heb een grote passie voor fietsen met een verhaal. De fiets die bij iemand in de tuin staat te verpieteren, terwijl de eigenaar er stiekem toch geen afscheid van kan doen, omdat de fiets eerder van een dierbare was. Of de fiets die zo fijn fietst, maar waarbij de eigenaar toch niet kan wennen aan de terugtraprem. Ik doe niets liever dan dit soort fietsen weer volledig te restaureren of aan te passen om de eigenaar opnieuw te laten genieten van zijn stalen ros.

 

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar interessante oude fietsen die rijp zijn voor de sloop op het niet te verwoesten frame na. Dit frame hergebruik ik dan om de fiets met moderne onderdelen opnieuw op te bouwen, maar dan wel met de retro knipoog.

 

Tot slot ben en blijf ik ook gewoon de fietsenmaker uit de buurt waar mensen graag hun fiets aan toevertrouwen voor de gebruikelijke reparaties als banden vervangen en kettingen smeren. Ik kom uw fiets gratis bij u ophalen (zie tarievenlijst voor alle plaatsen in 't Gooi waar dit voor geldt) en breng hem, uiteraard gerepareerd, ook kosteloos bij u terug. Zo hoeft u niet meer met een kapotte fiets ergens naar toe te slepen en kan de fiets zelfs worden opgehaald en/of worden teruggebracht als u niet thuis bent. Service van het huis.

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl